Gaybloggar.se
poupeegirl fashion brand community

... Sova ? Ja tack..

When you're an insomniac, you're never really awake and your're never really asleep.


Lite random sådär.. Sålde filmer idag osv.. de va kul..Tjänade lite pnegar till Japan och det är ju aldrig fel.. Tittade på massa film igår.. lyssnade på musik och ritade...
Såg på soluppgången och den var ju fin. Tittade på tv-shop och Dr.Phil också.. Det var ju trevligt..
Ska städa mitt rum sen också.. Mäklaren kommer på torsdag för att fota ( vi ska flytta )  och mamma vill att huset ska se ut som om Simon och Thomas har varit här och stylat.. Lycka till xD
Men men .. Har inte så mycket mer att skriva.
Skola i morong, men inte en så lång dag och det är nice .. ^^
Marry Me ?

No, you can't die from insomnia

Är du säker på det ?
Jag har inte sovit mer än 7 timmar samanlagt på 4 dagar.. allt går jätte långsamnt, känns så långt borta. Kommer inte ihåg hälften av det jag gör på dagarna.. Det är den här jävla förkylningen...
Jag vill så gärna sova ut en hel natt.. Men det bli nog en hel natt spenderad på att kolla på film och skriva ner citat som förra natten.. Men ja.. någon gång ska jag sova ut i alla fall....
Loppis i morgon, då borde jag vara trött när jag kommer hem.. Hoppas det..


Jag vill sova...

Movie Quotes


Här kommer några av mina favorit citat.. Ni får själva gissa vilken film de kommer ifrån..

• Everything in this room is edible. Even I'm edible. But that is called cannibolism, my dear children, and is, in fact, frowned upon in most societies.

• Good morning starshine, the earth says hello!

• It can't rain all the time....

• Just don't have sex. If you have sex, you will get pregnant. and you will die.

• That is SO fetch!

• Do you know what happens to a toad when it gets struck by lightning? The same thing that happens to everything else.

• Now a question of etiquette: as I pass, do I give you the ass or the crotch?

• You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

Och med det citatet avslutar jag denna lista.. Kommer förmodligen avsluta alla blogginlägg iframtiden med ett film citat , eller kanske inte.. får se.. ^^

The glass slipper of our generation


The condom is the glass slipper of our generation. You slip one on when you meet a stranger, you dance all night, then you throw it away... The condom, I mean, not the stranger.



Ska bara påpeka lite sådär att Fight Club är nog en av mina absoluta favorit filmer. Edward Norton är en så sjukt duktig skådis, avgudar honom lite så där..
Helena Bonham Carter är en annan skådis som jag älskar. Hon är så sjukt vacker och en helt underbar skådis.. Marla Singer var en utmärkt roll för henne att spela. Och Mrs Lovlett i Sweeny todd..
Jaja.. har inte så mycket mer att skriva nu.. Men just det där citatet .. stämmer .. och den är en film replik som fastnar..


Jag menar, titta på kvinnan .. ren skönhet..



We were dinosaurs once ...


 We were walking to the corner store
When she'd cry and start to hide
We were talking about the dinosaurs and how they died.


Just nu kan jag säga ganska öppet och ärligt att jag önska att jag var en Dinosaur. Då hade man inte vänner som högg en i ryggen eller andra vänner som inte brydde sig.
Antingen så gick man runt och åt, eller sprang för att inte bli uppäten. Jag önskar jag var en dinosaurie.
Har lyssnat på
XOXOXO hela dagen och varit allmänt nere. Men men ,snart blir allt bra igen, alla har sina jobbiga perioder, det ända man kan göra är att tänka positivt och hoppas på att det går över.

Secret and Whisper
Dagens räddning..  <3
Secret and Whisper och Adam ..
Tack för att du bryr dig
, du är en av de bästa vännerna jag har<3
Vi ska bi dinosaurier igen , right ?


Fan vad jag ...

hatar svikare...
Hoppas att du som detta är riktat mot får en tegelsten i huvudet och glömmer bort att jag någonson varit din vänn

Sent ute , som vanligt

Okej, Allt hat gått så fort så jag har inte hunnit med att uppdatera vilket jag skämms för.
Kolmården var asmysigt. Vi fick klappa en elefant ( gå in i hagen alltså, och mata den osv ) Vilket var sjukt nice och lite läskigt. Även fast det bara var en asiatisk elefant så var den grymt stor.
Personerna i min grupp var också trevliga, så dagen gick ganska fort.
Dagarna i skolan rullar på bra, lär känna fler människor hela tiden vilket är jätte kul och det är skönt att inte behöva vara ensam i skolan. Dator kunskap hade vi idag, det känndes ganska tråkigt.. men men .. Snart är det dags för att jobba i Djurhuset en vecka, mata djur och så. Det ska bli kul : ]


Är sjukt trött på dagarna som mest går åt till att åka till skolan, vara i skolan, åka hem och sen slö titta på tv eller eventuelt sova lite. Jag har inte direkt vant mig vid att kliva upp klockan sex på mornarna än, men det ska nog lösa sig tillslut ^^
Musiken har blivit min räddning de senaste dagarna.
Vet inte ifall det är huvudvärken eller att hösten är påväg men på sista tiden har jag mått mycket sämte, lite halvdeppad känner jag mig,, hoppas det går över snart bara.
Saknar fortfarande vänner som bor aldeles för långt borta, jag vill att ni ska flytta till sthlm NU ok ?

Men nu ska jag typ .. vet inte ^^;.
Kreativiteten tog stop.. men så kan det gå ..
Lyssna på den här låten i stället.. den brukar liva upp mig
-^__^-


God morgon.. eller ngt..

Jag drar till kolården nu : ]
Hoppas att ni kära bloggläsare får lite mera sömn en jag .. haha <3



*¤~+*.` Lycka, seriöst <3

Vi bevarar bara det vi älskar
Vi älskar bara det vi förstår
Vi förstår bara det vi lär oss

Lite visdoms ord .. Sådär på onsdagen .. Lite random

I morgon bär det av tidigt till kolmården. Klockan 05.45 ska vi (np elever) befinna oss på klarabergs viadukten för att sedan ta bussen klockan 06.00 till kolmården.. Där vi ska få uppleva en massa skojs.. Allt kostar... GRATIS. Jag älskar min nya skola, mina nya lärare, alla små gulliga djur och vännerna jag redan fått.
Kunde inte valt en bättre skola. Hela dagen har mest bestått av (som igår) samtal om vad vi ska lära oss, information om vår APU, presentation av lärarna och djuren.
Jag kan redan säga att majsormarna och illern Timon är mina favoriter <3 Och yes box, jag kelade med två majsormar idag, hur mysiga som helst.. Seriöst.. Spånga = BÄST
Lite lång restid bara, men det är lugnt för hela tiden på bussen och på tåget så sitter man och längtar till alla djuren, jag ser så mycket fram emot om två veckor då vi ska jobba med djuren på gymnasiet.. Lycklig, ja.. det är ett ord som beskriver mig ganska bra just nu.
Plötsligt känns inte det som om de här tre åren kommer vara så långa... <3
Återkommer och allt som hände i morgon .. tja.. imorgon xD Om jag orkar, med tanke på att jag måste kliva upp klockan halv FYRA ! Ananrs får ni en fullständig raport (med bilder förhoppningsvis) på fredag.

Taste of Ireland

Hoho , min baby är återfunnen <3
Min vanilj parfym från bodyshop är återfunnen .. Hittade den i morse när jag städa rummet. Den låg under sittkudden i min fotölj, vet inte hur den hamnade där men nu är den tillbaka.


Mäklaren kommer hit i morgon för att titta på vårat hus.. Typ berätta vad vi kan göra för att få mer pengar för huset osv.. Så jag måste sticka hemmifrån runt elva för mamma vill inte ha mig eller min bror hemma när hon går runt och berättar om hur allting ser ut och hur bra/dåligt det är.. Så jag ska åka en smabbis till spånga för att kolla hur lång tid det tar att gå ifrån stationen till skolan totalt.

Har knarkat lord of the dance låtar idag. seriöst, finns det någon där ute (mer än Moa) i min ålder som gillar Irländs musik? Har själv älskat musiken sen jag var liten bebis. För irländsk och skottsk musik har alltid varit en stor grej för min släkt. Just nu har min morbror , hans kusin och en kompis ett irländskt band som heter Pure Malt. Dom äger hårt och ifall ni känner för det kan ni ju kolla in deras myspace : www.myspace.com/puremalt.
Lätt att dom är bra, men irländskt är dock inte för alla.
Lord of the Dance är ju även något ni kan spana in på youtube, så sjukt coolt :D
Michael Flatley äger ju hårt, jag LOVAR !

Och jag skojar inte när jag säger att det här var en av mina favorit filmer när jag var liten :D


Cinderella och getingar

None

Sitter nu framför datorn i hopp om att fördriva tiden tills Våra Bästa År börjar. Säga vad ni vill men mer töntig och underhållande serie får man ju leta efter.
Ska sedan åka ivåg in till stan med min mamma och bror för att sedan åka båt. Ålands kryssning med övernattning. Hur mysigt som helst. Ser mest fram emot DDR maskinen och frukost buffén .

Har redan dödat 5 getingar idag. Jag hatar dom djuren, har redan blivit stucken 5 gånger i sommar, jag som brukar komma undan utan getingstick. Så nu har min kill bee tid startat. Jag är som en skugga som helt plötsligt dyker upp med en flugsmälla och dödar de äckliga djuren.
Fine, man ska in döda i onödan MEN , dom ska inte sticka mig utan att jag retat upp dom, och i de här 5 fallen så har alla getingar bara satt sig på mig och stuckit mig.
Senaste sticket blev i pekfingret för två dagar sedan, det gör fortfarande sjukt och jag har mina misstankar om att en liten bit av taggen fortfarande sitter kvar i fingret.. men vad kan man göra.. inte ett piss, bara vänta tills min korvfingers svullnad lägger sig och att taggbiten ploppar ut.
None

Om ni gillar att läsa folks lite mera aggresiva bloggar så kan jag varmt rekomendera min morbror Stefans blogg.
hybbe.blogspot.com
Han skriver om en massa konstiga och roliga saker som att charlott pirelli är en ailien och att allsång på skansen Anders borde skickas ut i en omloppsbana runt jorden och aldrig komma tillbaka.
Han ger sig på allt han ogillar och är inte rädd för kritik.. Så läs :D

Ska snart packa de sisat, typ tandborste osv, sen slå mig ner framför tv'n i en dryk timme och sen åker vi. Kommer tillbaka i morgon med bilder förhoppningsvis : ]

Spånga Gymnasium, here I come

Har varit ett helt galet sommarlov och nu är jag tillbaka med den där uppdateringen som jag lovade er för sisådär hm.. 5 veckor sen? Shit va tiden går fort.
Börjar i skolan om en vecka. Jag kom in på alla linjer jag sökte till , men det är ju viktigast att jag kom in på mitt förstahands val som var : Spånga Gymnasium - Naturbruk.
Så , ska ni också börja där alla nya ettor så kan ni ju lämna en liten komentar.

Har inte hänt så mycket det här sommaren, kan meddela att jag ännu inte har badad. Nej jag är ingen badkruka MEN jag är allergisk mot den lilla sjön jag bor vid. Och jag orkar inte åka/gå upp till centrum för att bada i mälaren, latmask = jag.
None
Har även raderat lite gammla inlägg. Känns som jag ska lägga det bakom mig.. så adjö deprimerande inlägg om dåtiden. Och så var det bestämt , 100% att jag åker till japan  med min kompis i vår. Jag kan inte beskriva hur lycklig jag är just nu. En massa pengar kommer gå åt, men det är det värt.

En av mina hundar har avlivats, han blev förlamad i bakbenen och det fanns ingen chans att han skulle bli frisk igen.
Åter till lite roligare nyheter är att i morgon åker man på kryssning med mamma och bror. Ska dansa på en arkad-maskin till jag dör (eller dansa kanske man inte kan kalla det, men .. tja.. DDR ,, kolla upp det på youtube.) Blir vell lite godis också fast man försöker gå ner några kilon.

Har sett på sjukt mycket film i sommar också, Hancock och KungFu panda gick jag och min kompis på , on the premiär, haha, och ja.. det blev två filmer på en dag.  Sen har man kollat på en massa filmer man har hemma. Har kollat på film som en tog eftersom de senaste veckorna här i kungsängen har bestått av regn. Så film och TV har det varit för min del.

Just det, angående spånga så ska det bli kul att få en ny start, träffa nya människor osv.. den 21 så ska alla ettor på kålmorden. Mysigt värre. .. Nu har jag lite ideé torka och vet inte vad mer jag ska skriva..
Ska äta god middag som min pappa lagar och sen så ska jag packa till i morgon.. :D
Ha det bäst läre blogg läsare, och tack för att ni har kollat i min blogg varje dag trots noll uppdateringar.


Bye så länge, nöjd med håret som en glad get btw :D


RSS 2.0