Gaybloggar.se
poupeegirl fashion brand community

Ny blogg:


http://bananadoughnut.blogspot.com/
Min nya blogg.
Kommer ha kvar den här för att jag vill inte radera alla mina ca 200 inlägg.
Så ni som läser här får helt enkelt lära er en ny bloggadress.
Men så svårt är det inte va?


Ajöken så länge !


Tokyo jag tänker på dig.
Saknar dig!

Jag sköt en DJ sent igår

(15.51)

Ladidi-Ladida
Bloggen blir mer och mer som en kär vänn till mig. Får dåligt samvete när jag inte skriver. Så är det i allafall just nu, hur det blir sen får vi helt enkelt se.
Ska snart på bio och se Wolverine. Fett pepp, har ända sen jag var liten älskat X-men, Spiderman osv så jag blev fett glad när jag fick reda på att dom skulle göra en film med endast Wolverine.

Pengabrist är något jag lider av just nu. Ligger ungefär 1000 kr i back ><
Har inga pengar alls och ska fortfarande få ihop 400 till pride, och sen kommer D'espairsRay, mah babies, till sthlm i sommar och då lär 300 gå till biljetten och sen måste jag MINST ha en tröja och en poster. Allra helst så skulle jag vilja ha all merch som går att köpa just då, men vi får se vad plånboken säger.

Fyller år om en vecka och 6 dagar. Förväntar mig inget alls, bara mys med vänner eftersom jag fick en hel fucking japanresa så blir jag glad ifall jag ens får en tårta.
Vill ha riktigt mysigt när jag fyller år. Fyller år på en torsdag, så om jag får (vilket jag tror) så ska jag till Egalia då, riktigt mys spendera sin födelsedag där tycker jag. Sen vill jag samla ihop folk på fredagen, åka till bryggan i gamla stan eller tanto och typ chillgrilla, inget krök här inte.
Men det är bara vad jag vill. Om det blir verklighet eller inte får vi se.

Nej nu så ska jag fixa kaluffsen som snart, förhoppningsvis, får en rejäl makeover.
Sen bär det av till Sergel, massa godis fan, är jätte sugen !!


Ajöken !
(15.58)
Snabbt gick det idag..

RSS 2.0