Gaybloggar.se
poupeegirl fashion brand community

Silent Hill väder ute ~ ~


Det är Silent Hill väder ute. Blir lite lycklig i hjärtat faktiskt.
Alldeles dimmigt , ser knappt ut ifrån balkongen, bara några enstaka träds siluetter syns.
Jag sitter och väntar på att Pyramid Head ska komma och ringa på dörren och fråga om vi ska ta en kopp te. Om han nu kan prata, vilket är ytterst tveksamt med den stora plåt pyramiden han har på huvudet.
Han använder kanske teckenspråk, och det kan ju inte jag. Hmm.. skriva lappar funkar nog.
Nä men på riktigt om han skulle ringa på dörren så skulle jag nog kissa ner mig. Han är ju lite läskig sådär, två meter lång, stor plåt sak på huvudet, muskler som få och ett stort svärd.
Inte skulle han fråga om te inte.. Eller kanske.
Han kanske bara är väldigt missförstådd, han vill lixom ha te, men ingen förstår det eftersom han inte kan prata och det är därför han blir helt galen och går berserkar gång och sliter av huden från folk osv.
Han är nog ytterst missförstådd. Han vill inget annat än att få en kopp med Green Tea and Tropical Fruit. Två sockerbitar och en skvätt mjölk.
Och jag ser det härmed som min uppgift att ge honom det.

Nu ska jag dagen i ära titta på Silent Hill, gråta till slutet och sen ska jag gråta en skvätt över att jag inte har spelen, något av dom. Och efter det blir det nog Herkules medans jag sätter upp adventsljusstaken och byter lakan i sängen. Sen hoppas jag att mamma köpt lussebullar, pepparkakor, julmust och GLÖGG <3
Vilket påminner mig om att jag måste gå ner och lämna filmen vi hyrde igår på ica..

Glad första advent.
Må Pyramid Head komma hem till er och dricka te också, om ni nu vill det.

Ajöken!

Ledig dag (´ω`*)

Sjukt härligt att på måndagen, jobbigaste dagen i veckan, få reda på att man är ledig på tisdagen. Lyckan bara rusa genom kroppen. Egalia i går var mysigt, luktade dock äcklig mögelost (gammal) i hela lokalen, men aja.
På fredag vaccineras jag mot svininfluensat , jag ska ta det som en man! (Eller som en liten japansk skolflicka som tvingar sin kompis att följa med till skolan för att hålla mig i handen..) Så sjukt sprut/nål rädd så det här med att tatuera och pierca sig kommer bli mycket intressant. Söndagen den 16 maj (hej långt kvar) så ska jag pierca mig. Två dagar efter min 18 års dag. Det ska bli härligt.

Sitter och lyssnar på I Need A Hero med Bonnie Tyler. Den låten är riktigt härlig. Kommer ihåg när jag såg Shrek två och den var med, jag blev frälst. Nä inte direkt, men jag gillade det en massa i alla fall.

Och en liten rolig grej som jag kom på igår, för tyå två veckor sen stog jag med en kompis i en busskur. Det regnade sjukt mycket och min lille kedjerökande vänn tände en cigg i busskuren. Då kommer det fram en gubbe, usch vad han lukta illa och sa:
- (arg röst och skriker nästan)Du får faktiskt stå utanför busskuren och röka. Det luktar äckligt.
Med det temperamentet min kompis har så försökte jag lägga in en liten snäll komentar som:
- Men det är faktiskt inte rökförbud i busskuren och den ösregnar, och du har faktiskt ett paraply..
Men innan jag han avsluta den meningen så fräste min kompis ur sig:
-(skriker först och låter sen väldigt överlägsen som Miranda i Djävulen bär Prada) MEN GUBBE !! Min ciggarettrök luktar såfan mycket bättre än du. Du stinker svett och vodka!!!! Du har paraply, ställ dig ute i regnet så vinner vi båda på det, och om du skiter i att fälla upp paraplyt så får du en välbehövlig dusch också!!
Och då dog jag av skratt, när jag såg den här gubben totalt mållös gå ut ur busskuren (med uppfällt paraply) muttrandes - dagens ungdom...

Så brutalt roligt xD
Men nu ska jag hem till en polare.
Uppdaterar i morgon efter skolan :D Tror jag i alla fall...

Ajöken!

(´ω`)~~♥



Finaste muffinsen ??
Skulle inte kunna äta den i alla fall....


愛 = Kärlek

(14.30)
Okej, Hej igen. Var ett tag sen man skrev något och jag saknar bloggen lite. Det gör jag faktiskt. Men jag har haft massa andra saker för mig vilket gör att jag inte hinner/orkar uppdaterar.
Jag ska försöka skärpa mig, annars tar jag tag i det 1 januari. Nytt blad - Nytt år osv.

Såg dom här mupparna för 17 dagar sen. Sjukt bra konsert, i samma klass som LM.C för att vara ärlig.
Kontakt med publiken och bara allmänt härlig (och ganska lugn) konsert vilket mina revben tackar för.
Kom tillbaka så man får se er igen va?!


Om en och en halv timme drar jag iväg till egalia. Härligt värre det där stället. Synd bara att samlingarna blivit så groteskt långa. Man kommer lixom dit för att umgås med sina vänner med det avbryts i ca 30-45 min av att sitta och förklara vad queer är. Jag orkar inte. Att komma till Egalia är lite som en fristad. där man inte känner sig udda eller normbrytande utan som en i mängden. Då vill inte jag behöva sitta på en samling och gå igenom vad HBTQ står för, det finns lixom en anledning till att man kommer till egalia till att börja med = för att slippa alla fack och normer. Varför kan man inte bara säga: Hej , jag heter Christina. PUNKT.
Man behöver inte gå igenom allt. För jag är jag, så är det bara, och eftersom Egalia är ett ställe för hbtq personer så borde dom ju förstå att folk som kommer dit förstår VARFÖR dom är där osv. osv.
Som tur är finns taket dit vi flyr de flesta samlingarna.

Ta mig tillbaka.
Om allt går enligt planerna så sätter sig jag och Natsu på ett plan den 25 december 2010 och äntligen kommer jag hem igen. I alla fall i tre veckor (minst) Så håll tummarna allihopa.


Skolan går sjukt segt. Längtan efter japan blir bara större och större. Men innan jag åker dit så önskar jag att någon kunde ta mig till kärleken. Det börjar bli lite ensamnt det här.
Men inte ska man klaga. Mitt liv är fin som det är, men man kommer alltid vilja ha mer.
Hej flummar ut en massa känner jag.
Ska försöka lägga upp ett lite mer seriöst inlägg i morgon eller så. Om något roligt tema eller vad vet jag.

Ajöken!



(14.47)

Till dig Natsu~<3



Enbart till dig älskade vänn.
Härmed ger jag alla som läser detta inlägg en härlig låt att ha i hjärnan.

Uppdaterar i morgon !

RSS 2.0