Gaybloggar.se
poupeegirl fashion brand community

"För mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig.."



Klockan är 23.37, bara så ni vet.
Christina har nu blivit mycket motiverad till att gå ner i vikt. I morgon böjrar det. Hon ska promenader med pappa varje morgon. Christina känner peppen och det här ska gå!

Här bestämmer jag mig för att sluta skriva i tredje person då folk kan tro att jag är lite störd i huvudet. Här sitter jag och poppar Veronica Maggio, singel deppar och viktnedgångs peppar.
Fin blandning det där, fint som snus. Inte för att snus är fint men ni förstår vad jag menar. Jag önskar att jag var född på Barna i bullerbyn tiden. Jag hade kunnat bo i mellangården och så hade mina kompisar bott i sörgården och norrgården. Det hade varit så mycket lättare än att ha kompisar som bor i Karlshamn, Eskilstuna och alla andra ställen som ligger helt åt helvete.  Nu skrev jag helvete, det är inte bra. Men jag kände att det ordet passade in ganska bra, tyvärr. Skärpning på mig.

Och nu hoppar vi lite balnd ämnena tycker jag. En sak jag har funderat på en hel del och blir bara argare och argare över ju mer jag tänker på det är hur stört det är att man som tjej inte ska kunna åka komunalt ensam efter solnedgången utan att oroa sig. Att när man sitter där på pendeln ensam hem ifrån Egalia och hoppas, ber, att det inte ska kliva på några läskiga/obehagliga människor. Och när det väl gör det så sitter man där och försöker komma ihåg hur dom ser ut, vilket pendeltåg man tar och vilken vagn man sitter i för att vid risk av misshandel och våldtäkt kunna ta fram övervaknings-banden ifrån den vagnen så man kan identifiera dom lättare.
Att man låtsas prata i mobilen när man går ifrån pendeln vid händelsen av att dessa killar hoppar av vid samma station och går åt samma håll. Allt för att dom inte ska ge sig på en. Och detta är helt stört, att dessa killar kan vara de snällaste i världen tänker man inte på när man går där helt ensam och rädd.
Detta är inte okej. Slutade titta på efterlyst (programmet med mysigaste Hasse och G.W) för att jag blev rädd, rädd för att gå ut över huvudtaget. Ska det vara såhär ? Nä, det ska det inte, men ändå så är det så. Jag blir så ARG! Vad hände med världen egentligen?
Nä, nu ska jag sluta skriva om detta för jag blir bara arg. Lika arg som Simba är på Scar när han återvänder till lejonklippan, lika arg som Ronja blir på sin pappa Mattis när han hotar att döda Birk.

Erkänner också att jag är lite stolt över att jag bara använt en (?) svordom i hela blogginlägget med tanke på hur upprörd jag är just nu.
Ska ta ett glas vatten och titta på Becker på comedy central i väntan på Dead Like Me.
I morgon börjar mitt nya liv.. typ.
Dags för att gå ner minst 7 kilo.
Hejja Hejja!! Ni kan följa min framgång (om det blir någon) i bloggen.

Ajöken!
Nu är klockan 23.55, bara så att ni vet.

.


Ingen bild. Ingen rubrik. Känns bäst såhär. Jag vet inte vad jag ska skriva. Det känns i fingrarna, kliar, att jag behöver det. Men en liten knuff om vad skulle hjälpa. Hmm. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om positionen jag befinner mig i nu, jag känner mig nästan apatisk. Jag känner heller inte någon skillnad på mina känslor. Är det kärlek eller avund ? Är det för att jag är så ensam som jag intalar mig själv att jag är kär, eller är det för att jag en gång var kär och nu inte vill att någon annan ska få henne. Sånt här finns det ingen logik i och jag ser fram emot ännu fler sömnlösa nätter, där jag ligger ensam i min säng och funderar. I tystnaden eller med sällskap av musiken i min iPod.
"Ta ett självständigt beslut " sjunger Jocke Berg just nu och jag känner att det är som ett tecken. Nu mer kommer dessutom inte den här texten ha något särskillt sammanhang. Känner att jag enbart behöver skriva av mig. Vill inte tillbaka till dåtiden, vill inte tillbaka till de stunderna jag mår sämst över. Jag kommer ihåg vad som hände och hur jag mådde. Vill inte dit igen. Men detta handlar då om två saker. Jag känner att jag måste, vilket också gäller båda fallen. För att jag någon gång ska kunna bli fullt lycklig i mitt lilla liv. Så måste jag komma över det hela, detta gäller då en sak. Den andra saken vet jag att jag inte borde gå tillbaka till, men jag vill. På måndag.
Båda dom här sakerna förstör, det gör dom. Men enligt mig så förstör den ena till det bättre och den andra till det sämre. Folk håller inte med. Det vet jag och tyvärr så skiter jag i det just nu. Det är mitt liv, mina val. Jag vet inte hur. Men allt detta kommer lösa sig. Och åter till mina föräldrar, vänner och släkt. INGET ATT OROA SIG FÖR ! Det är bara dramaqueenen som skriver av sig lite. Bara så att ni vet.
Ville bara få det sagt innan ni tror att jag är grovt depprimerad och borde spärras in på någon avdelning för depp-ungar. Så är inte fallet. Jag har bara för många bollar i luften, för mycket saker på min lilla hårddisk, för många digestive kex i munnen. That's it. Folk som nu läser min blogg för första gången måste tro att jag är störd i huvudet men det är jag inte, oftast. Det är bara att jag har inte bloggat på ett tag eller gått på en Aggro promenad med baby på ett tag så det väller bara över.

Detta känns hemskt, jag längtar nästan till skolan börjar. Jag vet , det är sommarlov, ha kul, bla bla bla, men jag kan inte hjälpa att jag vill tillbaka till vardagen ,med rutiner och skolarbete som gör att jag inte har tid att tänka på sånna här saker som gör mig helt konstig i huvudet.  Jag har inte lust med att tänka på massa skit som egentligen inte har någon betydelse. Jag vet inte, jag sluddrar bara på. Kanske kan klämma ur mig ett vettigt inlägg om en kvar eller en dag eller så. Nu när jag skrivit av mig.

Ajöken!

"They said it changes when the sun goes down, Yeah they said it changes when the sun goes down"




Purikura som jag och min bästa vän tog i Japan.....

Min finaste baby!
Älskar och saknar dig. Kom tillbaka ifrån Dalarna någon gång!
PUSS PÅ DIG!!

Nu blir det Harry Potter...
Som jag har längtat!

Ajöken!

"Och du lärde mig att fullständigt försvinna, In i dina tankar i ditt huvud står jag fri"



När jag är ensam hemma och har tråkigt. Då sminkar jag mig lite galet. Sånt sysslar jag med.
Jag sitter och lyssnar på Kent, och gissa vad... Jag har KLÄNNING på mig.
För andra gången denna sommar. Jag vet inte vad som händer med mig, men så länge jag är hemma så känner jag mig inte så obekväm, det är det hela med att åka in till stan i klänning som stör mig. Men det försvinner kanske, precis som mitt intresse för Hästar försvann. Men så kan jag egentligen inte säga, eller, jag vet inte. Jag var tokig i hästar, sen gick det över, men PANG så var jag tillbaka där igen.

I morgon blir det Harry Potter, ska ha min "Skoluniforms outfitt" på mig som jag kallar den för. För även fast detta obehag inför klänningar finns så är kjol konstigt nog en annan sak. Dessutom så tycker jag att skoluniform är något av det finaste som finns. Sak samma. Jag vill ha skoluniform, men eftersom detta fenomen endast excisterar på någon internatskola mitt ute i igenstans så får jag exprimentera själv. Så i morgon då. Harry Potter alltså, ännu en av de få männen i mitt liv. Och Hermione, vackra kvinna! Och såklart Ron, Ron och hans bröder är bäst ! Och Snape, hmm. okej, det är ganska svårt att komma fram till en favorit... Men det blir nog Ron.
Han och jag delar en spindelfobi, nördighet, pinsamma föräldrar och massa andra saker. Det bara är så, han har inget emot mugglare, och inte jag heller, eftersom jag, tyvärr, är en själv.
Åh vad jag önskar att jag kunde bo i Harry Potter böckerna. Bara försvinna ifrån allt tråkigt vardagsliv och lära sig att trolla, ha skoluniform, äta godaste maten till frukost-lunch-middag. Tidningar med rörliga bilder och quidditch. Skulle då självklart suga på den sporten och spendera tiden med att titta på. Men det gör ju inget egentligen.
Full recencion kommer i morgon kväll, om jag kommer ihåg. Annars kommer den under veckan.

Nu ska jag äta middag och drömma vidare.

Ajöken!

"Ja,det verkar så enkelt vännen, men ingenting i denna världen var väl någonsin lätt att förstå"




Det känns som att den här bloggen går i temat paj just nu. Men jag kan inte hjälpa att det är sommarlov och det är mysigt att gå ut i skogen och plocka blåbär, right ?
Sak samma, har inte skrivit på ett par dagar igen. Har fullt upp, full rulle så att säga. Men ändå så spenderar jag vissa dagar helt ensam hemma och tittar på film. Men jag känner att sommarlovet även gäller bloggen.
Hmm, kanske ska berätta lite om min dag, satt på loppis hela dagen. Det var lite jobbigt, men men, tjänade 20kr och köpte (fick) ett par nya skor. Dom är super fina, med bilder på bl.a Kurt Cobain och Sid.V. Dom kommer bli använda väl i sommar. Har även gått tillbaka till min gamla nokia. Pimpat den fin osv :(se bild längst ner)

Men sak samma. Film på tv, trött i ögonen och lite ont i magen. Måste bara passa på att tacka Zanna för en mycket underhållande fredag. Tack! Nästa gång blir det munkar, Lidl godis och fight club m.m Tummen upp på det.

Ajöken!


Mhmm, min mobil är coolare (och äldre) än din.. <3


"You don't know, I was crying 4 you"


Bakade paj för ett par dagar sen.
Brutalt god säger jag, brutalt god...


Jag har inte skrivit på ett tag. Det ber jag om ursäkt för. Men å andra sidan så har jag sommarlov, jag har ställen att besöka och folk att träffa vilket leder till att varje morgon (nästan) så har jag en påminnelse på mobilen om att jag ska träffa någon. Funderar på att lägga in samma sak när det kommer till bloggen. Då skulle den kanske uppdateras oftare..
Så vad för intressanta saker har jag att ta upp idag då ?
Inte särskillt många tyvärr. Har fortfarande lite problem med hela det här tänket. Hela nätterna spenderas med att ligga och lyssna på musik och tänka. Låten som går om och om igen just nu är Crush och Sad to say.
Ena är amerikansk lovy-duvy låt och den andra är en japansk R'n'B låt. Dom är riktigt bra. Kent också, Kent är ett band som jag inte trodde jag kunde tycka om mera, men för var dag som går när jag lyssnar på dom så blir jag mer och mer förälskad. Synd att bandet enbart består av pöjkar som är lite väl gamla för mig. Annars hade jag haft en massa potentiella partners. Vilket åter får mig fram till varför jag ligger sömnlös om nätterna. Inte okej. Ska sluta leta efter löv och låte den komma skuttandes till mig. Så galet less på att bli sårad och besviken. Jag och Voltaire kan leva ett liv ensamma, med lite besök av Ben&Jerry.. Och Kafka får vi ju inte glömma.

Nu ska jag äta vinäger och salt chips, titta på Sagan om de två tornen och sen ska jag försöka sova. Lycka til med det säger jag bara.
Och jag ska ta och be om ursäkt för att mina blogginlägg inte alls är lika poetiska och roliga att läsa längre. jag har ingen inspiration. Men det kommer nog tillbaka snart, hoppas jag.
Får ta och suga på min pipa när jag bloggar, inläggen brukar bli bra då. Hade haft pipan i munnen just nu om det inte varit för att jag är för lat och inte orkar gå och hämta den i mitt rum.. Som ligger ungefär 10+ meter härifrån.

Ajöken!

"Från krönet av kullen kan jag se min förlorade värld"


Allt jag gör blir bara så fel. Allt jag tänker på blir fel. Hur jag än gör så kommre det bli fel. Allt skiter sig just nu, det var inte meningen att detta skulle bli ett emoinlägg. Men jag känner att jag måste få skriva lite. Det blir lättare att tänka då. Som sagt, jag vet inte vad jag ska göra. Situationen är så sjuk, för att citera Veronica Maggio. Jag vet inte. Kent plåstrar om mig och ger mig idéer till hur jag ska lösa allt detta. Men det är som sagt svårt. Mamma, pappa, morbror och anndra släktingar och vänner som läser detta ska INTE oroa sig. Det är ingen big deal. Det är bara jag och Drama Queenen i mig som överdriver alltid..

Ajöken!

RSS 2.0